Bezorgen

Bezorgen

Huis&Tuin Steigerhout bezorgt haar steigerhouten loungesets meubels door heel Nederland. Deze specialistische klus wordt dan ook dagelijks vervuld door onze ervaren enthousiaste bezorgers. Nadat u een bestelling heeft geplaats zal deze verwerkt worden in het systeem en zodra deze zal worden uitgepland nemen wij per mail of telefoon ongeveer een dag van te voren contact met u op voor het afspreken van een leverdatum. Bij het afspreken van een leverdatum geven wij een specifieke tijd aan met een speling van 2 uur. Zo zit u dus niet voor niks de gehele morgen of middag te wachten op u meubel(s). Indien u het fijn vindt om 30 minuten voor aanvang gebeld te worden is dit ook geen probleem. Bij de levering van de meubels zorgen wij ervoor dat de meubels worden gemonteerd en geplaatst.

Bezorgkosten

De bezorgkosten zijn gratis in Nederland en Belgie met uitzondering van de Wadden-eilanden. Wij bezorgen uiteraard ook in Duitsland. Neem contact met ons op voor de bezorgkosten in Duitsland. Natuurlijk voor een zeer scherpe prijs!

Levertijd

Wij streven ernaar om binnen twee weken te leveren. Heeft u echt een spoedopdracht kunt u altijd contact met ons op te nemen per e-mail op info@huisentuinsteigerhout.nl of telefonisch op +31 (0)30 307 12 30