Steigerhout Loungesets

Toont alle 11 resultaten

Een Steigerhouten Loungeset in uw tuin is de ideale manier om ontspannen te genieten van uw tuin.

Steigerhout Loungesets

Steigerhout Loungebank BASIC

(2)
229.00

Steigerhout Loungesets

Steigerhouten Loungeset BILOR

(1)
229.00

Hoekbanken Steigerhout

Steigerhouten Hoekbank VARZI

(2)
449.00

ActiemaandOKTOBER. Wegens succes verlengd. Geldig tot en met Dinsdag 31-10-2023

Steigerhouten loungeset naar uw wens

Huisentuinsteigerhout.nl levert niet alleen steigerhouten loungesets in standaardmaten, maar maakt uw loungeset van steigerhout ook op maat. Hoe klein of groot uw tuin ook is, onze loungeset past altijd. Omdat wij tevens gebruik maken van A-klasse steigerhouten planken, gaat uw tuinmeubel jarenlang mee.

Waarom uw steigerhouten loungeset bij ons bestellen?

Altijd gratis geleverd en gemonteerd
Bestellen zonder aanbetalen
Gratis hocker bij uw loungeset
Uw loungeset op maat gemaakt
Jarenlang plezier door geïmpregneerd hout

Uw steigerhout loungeset exact op maat

Past een loungeset met een standaardmaat niet in uw tuin? Geen zorgen, Huisentuinsteigerhout.nl levert uw loungeset precies op maat. Bel naar 030 - 307 12 30 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte voor het perfecte meubel voor uw tuin.

Ons assortiment kussens voor uw steigerhouten loungeset

Om extra te genieten van uw loungeset van steigerhout, heeft Huisentuinsteigerhout.nl een ruim assortiment aan all-weather kussens. Door het weerbestendige karakter van deze kussens, kunt u ze met een gerust hart buiten laten liggen. Wilt u strakke kussens in het blauw of liever sierkussens in het zwart? Geef het aan in het bestelproces en uw loungeset wordt voorzien van een geweldige kussenset.

Behandeling van uw loungeset steigerhout

Ondanks dat wij uw steigerhouten meubel altijd maken van geïmpregneerd hout, is het verstandig om deze te voorzien van een houtbehandeling. Zo beschermt u uw loungeset tegen de weersomstandigheden. Om extra lang van uw loungeset te genieten, kunt u uw meubel door ons laten behandelen met een beits, olie of speciale wash. De wash is beschikbaar in de kleuren wit, grijs en zwart.

De levering van uw loungeset steigerhout

Houd bij uw bestelling rekening met een levertijd van ongeveer een week. Maatwerk leveren wij ook binnen één week. De levertijd is onder voorbehoud.

Gratis geleverd en gemonteerd

Bij Huisentuinsteigerhout.nl geniet u altijd van gratis levering (m.u.v. de Waddeneilanden) en montage. Zodra uw loungeset van steigerhout klaar is, nemen wij contact op. We spreken dan de precieze datum en tijdstip van levering met u af. Zo hoeft u nooit de hele dag thuis te blijven om op uw meubel te wachten.